AAN DE SLAG MET TOUWTJE SPRINGEN

Het mooie van touwtje springen is dat je de oefeningen eenvoudig thuis kunt doen. Ideaal voor wanneer je even geen tijd hebt of voor de sportschool. Je pakt je springtouw en je begint met je workout. Kun je niet wachten en wil je direct aan de slag?

Touwtje spring is een enorm populaire workout

Menig sportprofessional zet deze methode in. Met behulp van verschillende touwtje spring oefeningen lukt het hen om de cliënt fitter en sterker te maken en zorgen zij er ook voor dat de cliënt in de toekomst minder snel last krijgt van blessures.

Bekijk hier de voordelen van deze work-out

  • AFVALLEN ,Met deze work-out verbrand je de nodige calorieën
  • CONDITIE OPBOUWEN, Bouw behulp met diverse touwtje spring schema’s aan je condititie
  • ONTWIKKEL JE LICHAAM EN VERGROOT JE ATLETISCHE VERMOGEN, Touwtje springen verbeterd je coördinatievermogen, je timing, je lenigheid, kracht, snelheid en explosiviteit.

steeds meer mensen gedaan om af te vallen, de conditie te verbeteren en om een mooie strakke lijn te krijgen.

Dat klinkt al goed, maar je traint nog meer. Want met deze trainingsmethode verbeter je ook je coördinatievermogen, je timing, lenigheid, kracht, snelheid en explosiviteit.

Ook professionals zetten het spring touw regelmatig in. Met behulp van verschillende touwtje spring oefeningen lukt het hen om de cliënt fitter en sterker te maken en zorgen zij er ook voor dat de cliënt in de toekomst minder snel last krijgt van blessures.

Hoe is de sport ontstaan?

Eind jaren 60 kwam de American football speler/gymleraar Richard Cendali via zijn coach in aanraking met touwtje springen. Het deed dit om zijn conditie te verbeteren. Al snel raakte Richard Cendali zo enthousiast dat hij verschillende touwtjespring oefeningen bedacht om deze vervolgens te promoten in Amerika en later in de rest van de wereld.

 

Snel zelf aan de slag..

Het mooie van touwtje springen is dat je de oefeningen eenvoudig thuis kunt doen. Ideaal voor wanneer je even geen tijd hebt of voor de sportschool. Je pakt je springtouw en je begint met je workout.

Touwtje springwork-out en afvallen, met deze activiteit waarbij wij veel o.a. inspanning van onze spieren eisen zijn mooie resultaten in de strijd tegen kilo’s te behalen.

touwtje springen afvallen

 Leren touwtje springen doe je het snelst wanneer je eerst de basic jump goed onder de knie hebt …

touwtje springen leren

Springtouw oefeningen Wil jij meer uit je touwtje springen training wilt halen dan doe je er goed aan om

touwtje springen oefeningen

Een touwtje springen schema is enorm effectief wanneer jij een specifiek doel wilt bereiken. Zo worden deze schema’s …

touwtje springen schema