Sneller afvallen doe o.a. met een voedingsschema dieet

Sneller afvallen doe o.a. met een voedingsschema dieet

voedingsschema-dieetVoedingsschema dieet

Het voedingsschema dieet is makkelijk om te volgen en een prima hulpmiddel om snel af te vallen.

Je weet precies wat je mag en kan hoef je zelf zo min mogelijk keuzes te maken.

Je gewone eetpatroon moet ook worden aangepast, anders ben je immers binnen de kortste keren weer op je oude gewicht.

Een voedingsschema is goed om te volgen, je zou kunnen proberen na een aantal weken je voedingsschema gedeeltelijk in stappen te vervangen door gewone maaltijden. Je ziet vanzelf wat je lichaamsgewicht doet, aan de hand daarvan kun je nadenken wat er goed of niet goed aan is. Let op, dit is erg moeilijk! Hulp vragen kan hierbij erg belangrijk zijn. Dit kan bij een afvalconsulent of een diëtist. Het is echt niet altijd even makkelijk als het lijkt, veranderen van je eetpatroon is een van de moeilijkste dingen die er is.

Een voedingsschema dieet vraagt om goede motivatie

Vaak is er een goede motivatie en een bepaalde termijn afgesproken met jezelf. Tijdens verjaardagen sla je het hapje over. Op je werk neem je geen gebak. Er zijn diverse diëten die werken met een voedingsschema. Ze zijn er in diëten die werken met gewone voedingsmiddelen en ze zijn er die werken met maaltijdvervangers en er zijn combinaties van deze.

Van eigenlijk alle voedingsschema’s zul je afvallen als je het goed volgt. Belangrijk is te letten op vitamines. Wanneer deze er niet voldoende in zitten zul je ze extra moeten nemen.

Ook beweging is hier natuurlijk onvermijdelijk!

Heb jij ervaring met een Voedingsschema dieet? Tips? Wil je deze delen? Laat dan hier onder een reactie achter

Geef een antwoord