Snel afvallen met het Modifast dieet

Snel afvallen met het Modifast dieet

modifast dieetModifast dieet

Modifast behoort tot bekendste merken diëten in Europa. Dit dieet maakt snel afvallen makkelijker.

Je hebt vast wel eens van de naam Modifast gehoord.

Toch weet lang niet iedereen wat het dieet inhoud. Deze mensen kunnen hieronder terecht voor een nadere toelichting op het dieet.

Het merk Modifast is een onderdeel van Nutrition & Santé, deze organisatie is marktleider in Europa als het gaat om gezondheidsvoeding. Andere merken die door Nutrition & Santé op de markt gebracht zijn: Isostar, Céréal en Weight Care daarnaast kun je in de Belgische supermarkten ook het merk Gerlinéa terug vinden.

Naast vestigingen in Nederland en België zijn er ook een aantal vestigingen te vinden in Spanje, Italië en Frankrijk. Ook zijn er een aantal ditribiteurs die de Modifast producten verkopen in andere gebieden van Europa.

Wat is ModiFast?

De Modifast producten horen bij een eiwitrijk dieet, ook wel proteïne dieet genoemd. Bij een eiwitrijk dieet mag je zoals de naam als zegt veel eiwitten eten en worden andere voedingsstoffen als koolhydraten en vetten zoveel mogelijk beperkt.

Wanneer je een Modifast dieet volgt, krijg je instructies die horen bij het dieet. Daarnaast is het de bedoeling om gedurende het dieet, Modifast producten te eten. Deze producten worden maaltijdvervangers genoemd en zijn allemaal verrijkt met eiwitten.

Omdat natuurlijk niet elk mens hetzelfde is heeft Modifast verschillende proteïne diëten ontwikkeld, met daarbij behorende producten. De 4 diëten die Modifast aanbiedt zijn:

Modifast Intensive

Wanneer je dit Modifast eiwitdieet volgt mag je gedurende een aantal weken drie maaltijdvervangers per dag eten. Het doel van dit intesive Modifast programma is om binnen een korte tijd gewicht te verliezen. Het totale aantal calorieen dat deze maaltijden per dag leveren lig op 500 kcal. Daarbij zijn deze maaltijden door Modifast zo geselecteerd dat je dagelijks voldoende vitamines, mineralen, spoorelementen en eiwitten binnen krijgt.

Modifast dieet 3 2 2

Dit dieet van Modifast is erop gericht om snel enkele kilo’s af te vallen om het zo makkelijk voor een langere periode vol te houden en een ongewenst jojo effect te voorkomen. De Modifast producten die bij dit dieet horen zijn koekjes, pannenkoeken, pudding, repen en shakes.

Modifast Snack&Meal

Bij dit Modifast dieet hoort een redelijk uitgebreid assortiment van maaltijdvervangende producten die ook hier weer verrijkt zijn met eiwitten. Daarbij bestaan de maaltijdvervangende producten uit veel minder calorieën dan normale maaltijden. Daarnaast kun je bij dit dieet je opkomende honger stillen door de lichte tussendoortjes te eten.

Modifast Laboratoires

Is een dieet waarbij je doelgericht aan je figuur kunt werken door je te concentreren op je probleem gebieden. Zo is er een Modifast laboratoires16 daags programma voor 45 plussers. Een speciaal dieet voor een platte buik en slanke taille, een dieet speciaal voor mannen en tot slot een dieet dat gericht is op het beperken van vetopname.

Bij dit dieet horen niet alleen passende voedingsadviezen maar ook supplementen. Ook bestaat het dieet uit plantaardige producten waarvan bewezen is dat zij een corrigerende werking op het figuur hebben.