Het hippro eiwitdieet

Het hippro eiwitdieet

Hippro dieetHippro dieet

Het Hippro dieet is een in Nederland ontwikkeld dieet. Dit dieet schrijft meer voor dan alleen recepten. Wanneer je het dit dieet volgt door loop je een compleet plan van afvallen.

De basis van dit afvalplan is ontwikkeld door een gerenommeerd afvalkliniek die onder meer in Amsterdam is gevestigd. Het uitgangspunt van deze kliniek is natuurlijk mensen te helpen om op streefgewicht te blijven.

De gedachte achter het Hippro dieet:

Dit dieet valt onder de categorie eiwitrijke diëten. Kenmerkend aan vele eiwitrijke diëten is dat je in een rap tempo begint met het kwijt raken van gewicht. Zo ook met het gebruik van het Hippro dieet ben je vaak beter instaat om sneller resultaat te behalen dan met vele andere diëten.

Bij snel afvallen is het wel aan te raden om de juiste begeleiding en kennis over de producten te verzamelen voordat je begint. Begeleiding door een diëtist en of voedingsconsulenten zijn bij deze diëten dan ook standaard nodig. Zij kunnen je adviseren over de de duur van dit dieet. Je behaalt zo niet alleen veel beter resultaat het is nog veel veiliger ook.

Waarom werkt het Hippro dieet?

Onderzoekers geven aan dat deze snellere gewichtsafname te wijten is aan het feit dat gedurende het dieet ons lichaam wel vet verbrand en nagenoeg geen spierweefsel. Wanneer je voldoende spierweefsel hebt gaat ons lichaam ook gedurende rust verder met het verbranden van vet.

Dit proces wordt ook wel verbranding in rust genoemd. Daarnaast zorgen de eiwitten uit het dieet voor een redelijk voldaan gevoel, je houdt dit dieet door het verzadigde gevoel waarschijnlijk dan ook makkelijker vol.

Kanttekeningen bij het dieet:

Je zult met dieet goed instaat zijn om je streefgewicht/afvaldoelstellingen te behalen. Een kanttekening is wel dat je hier wel goede en intensieve begeleiding nodig hebt van professionals. Alleen experimenteren kan namelijk zelfs gevaarlijk zijn.

Daarnaast zijn er wel wat kosten gemoeid aan het volgen van dit dieet. Deze kosten komen voort uit de aanschafprijs van de Hippro maaltijdproducten en de kosten voor de intensieve begeleiding van professionals.

Hippro dieet ervaringen

Heb jij ervaring met het Hippro dieet? Tips? Wil je deze delen? Laat dan hier onder een reactie achter

Geef een antwoord