Hoe lang duurt het hippro dieet?

Hoe lang duurt het hippro dieet?

Hippro dieetHet Hippro dieet duur

Dit dieet is er op gericht om zo snel mogelijk een groot aantal kilo’s af te vallen en vervolgens ons lichaam langzaam te laten wennen aan een gezonder voedingspatroon.

Door ons lichaam langzaam weer te laten wennen voorkomen wij het jojo effect. Dit effect is de grote schommeling in het gewicht tijdens het afvallen. Bij veel diëten en dan met name eiwitrijke dieten zien we dat mensen heel snel na het stoppen van het dieet weer op het oude gewicht zijn of misschien nog wel erger. Een paar kilo aankomen.

Duur Hippro dieet

Om dit jojo effect te voorkomen werkt het Hippro dieet met 4 fases. Tijdens elke fase trainen we ons lichaam als het ware om op gewicht te blijven. Globaal gezien zien deze fases er als volgt uit:

Fase 1: Het doel tijdens deze periode is om zo snel mogelijk gewicht verliezen. In de praktijk verliezen veel mensen elke week zo’n 2 a 3 kilo. Deze fase wordt door veel mensen ook als de zwaarste omschreven.

Tijdens deze fase neem je 5 Hippro maaltijden per dag aangevuld met aangevuld met de nodige groentes. Let op drink tijdens deze fase elke dag 2 liter water en zorg voor de juiste voedingssupplementen om zo tekorten te voorkomen.

Fase 2: Heb je je afval doelstelling van de eerste fase gehaald? Is fase 1 te zwaar? Of is het niet nodig om snel heel veel kilo’s te verliezen dan kom je bij de tweede fase uit. Tijdens deze fase bouw je langzaam de af van de Hippro producten. Je eet 3 maaltijden aangevuld met geselecteerde vlees- en vissoorten. Ook hier zorg de juiste inname van voedingssuplementen.

Fase 3: Je bent gedurende deze fase hard op weg tot het ontwikkelen van een nieuw en gezond voedingspatroon. Je eet de Hippro maaltijden nog 2x per dag, elke dat vis of vlees en langzaam mag je weer koolhydraatrijk voedsel namelijk elke dag 2 boterhammen. Daarnaast mag je een melkproduct als een glasmelk en tot slot 2 stuks fruit.

Fase 4: Tijdens deze fase heb je je afvaldoelen bereikt en is het tijd om eens kritisch naar je zelf te kijken. Vragen als hoe kom ik aan dit gewicht? Beweeg ik voldoende? En wat heb ik de afgelopen jaren gegeten komen tijdens deze fase uitgebreid aanbod. Leer van je “fouten” en kies voor een gezondere levensstijl.

Geef een antwoord