Rode biet smoothie maken

Rode biet smoothie maken

Rode-biet-smoothie-makenOnze rode biet smoothie

Wil jij zelf een smoothie maken? Dan is onze rode biet smoothie echt iets voor jou. Deze smoothie maak je heel eenvoudig met een blender of slowjuicer.

Het enige wat je nodig heb zijn de juiste ingrediënten en de simpele instructies die je hieronder vindt.

Laten we snel beginnen..

Wat we nodig hebben zijn onderstaande ingrediënten.

  • 3 wortels,
  • 1 rode biet
  • 1 stengel bleekselderij
  • 1 cm gemberwortel

Hoe maak je onze rode biet smoothie

Bij met name groente smoothies is het belangrijk om de groente eerst in kleine stukjes te hakken voordat je ze in de slowjuicer of blender gooit. Dit zorgt geeft een beter resultaat. We beginnen daarom met het in stukjes hakken van alle ingrediënten.

Vervolgens doe je als eerst de gemberwortel in je keukenmachine, vervolgens de wortels, de biet en als laatste de bleekselderij.

Tip..

Deze smoothie bestaat alleen uit groente en dit ga je zeker proeven. De smaak is namelijk behoorlijk krachtig. Wat wij je daarom als tip mee willen geven, zeker wanneer je net begint met het drinken van groentesappen is om rustiger aan te doen. Bouw het aantal smoothies dat wekelijk drinkt langzaam op.

Merk je dat je deze smoothie nog niet goed kan verteren? Dan helpt het om komkommer of wat appel, mango, kiwi, avocado, ananas, sinaasappel of framboos te mixen met je smoothie.

Geef een reactie