Groene-smoothie-receptenGroene smoothie recepten

Groene smoothies zijn enorm gezond. Dus wil jij gezonder leven? Wil je afvallen of wil je gaan diëten. Dan doe je er goed aan om een aantal groene smoothie recepten achter de hand te hebben.

Waarom zijn groene smoothie recepten gezond?

Dit komt doordat groene  smoothies weinig calorieën bevatten en ook nog eens boordevol met vitamine, mineralen en andere gezonde bouwstenen zit. Daarnaast zit een groene smoothie vol met oxidanten die een reinigende werking  hebben op jouw lichaam heeft. Je zult snel merken dat je huid, nagels en haar in een betere condities gaan geraken.

Groene smoothie recepten om af te vallen

Het probleem dat veel mensen hebben die bezig zijn met afvallen, bijvoorbeeld door het volgen van een dieet is het hongergevoel dat maar niet weg lijkt te blijven.

Gedurende de hele dag denk je dan aan eten. Het gevaar van overmatig en/of ongezond eten bij deze mensen vaak op de loer. Dit is natuurlijk heel vervelend. Wat je hierbij kan helpen is een groene smoothie. Deze smoothies zitten namelijk vol met voedingsvezels die ervoor zorgen dat het hongergevoel binnen de beperken blijft.

Heb jij ook vaak last van een hongergevoel? Probeer dan eens je dieet aan te vullen met een groene smoothie met appel.