Broccoli smoothie met wortelen

Broccoli smoothie met wortelen

broccoli-smoothie-met-wortelenBroccoli smoothie met wortelen

Wat hebben we nodig voor de broccoli smoothie met wortelen?

  • 1 bos verse perterselie
  • 1 hand waterkers
  • 2 wortelen
  • 50 ml koud water
  • 4 stengels broccoli

Aan de slag 

Hak de wortelen en broccoli stengels in kleine stukjes  en voeg een handje waterkers en één bos verste peterselie daaraan toe.  Zet vervolgens  je  blender aan. Het water voegen wij als laatst toe omdat broccoli smoothies enorm sterk van smaak zijn. Zodra je het water hebt toegevoegd zet je voor de laatste keer de blender aan en na 30 seconden goed mixen is je smoothie klaar.

Zoek je meer recepten?

Smoothies heb je in allerlei soorten en maten. Van fruit smoothies tot groentesappen en combinaties van beide. De meeste smoothies zijn enorm gezond en passen prima binnen een gezonde levensstijl. Wil jij gezonder leven? Dan bieden smoothies hierbij uitkomst.

Tips

Als je net begint met het drinken van groene smoothies, doe het dan rustig aan. Het is belangrijk dat je het goed kan verteren. De broccoli extra mengen met komkommer en appel naast het water helpt je daarbij.

Wil je zelf ook graag groentesap of ander sap gaan maken, dan kan ik je de versapers erg aanraden. Hij is heel geschikt voor zowel groente als fruit. Je kunt er zelfs notenmelk in maken.

Geef een reactie