Smoothie

Smoothie

Een smoothie kan je tegenwoordig eenvoudig kopen. Zo zijn in de supermarkt te verkrijgen enop menig station. Ook biedt menig school-en bedrijfskantine deze gezonde versnapering aan.

Smoothies maken

Naast het kopen van een kant en klare smoothies kun je ook zelf een smoothies maken. Dit werkt vrij gemakkelijk. Het enige wat je nodig hebt zijn wat recepten, de benodigde ingrediënten en een keukenmachine als een (staaf)mixer of een blender. Wanneer je groentesappen wilt maken dan raden wij je aan om een slowjuicer te gebruiken.

Smoothie recepten

Recepten voor smoothies heb je in allerlei soorten en maten.  Zo heb je groentesappen en fruit smoothies en combinaties daarvan. Ook zijn er ontbijt smoothies, smoothies als tussendoortje en smoothies voor tijdens het afvallen.

De meeste van deze smoothies zijn ontzettend gezond en rijk aan goede voedingstoffen. Zo zit er in een de gemiddelde smoothies ongeveer 150 calorieën en zitten ze daarnaast tjokvol vitaminen, mineralen en voedingsvezels.  Onze broccoli met wortelen smoothiese zijn hier een prachtig voorbeeld van.

Mango smoothie

Bekijk hier hoe eenvoudig je heerlijk gezonde mango smoothies maakt. Een echte aanrader.

Groene smoothies

Groene smoothies zijn enorm populair vanwege de enorme hoeveelheid antioxidanten die meeste van deze smoothies bevatten. Bekende groene smoothies zijn de smoothies met spinazie en boerenkool.

Wil jij deze smoothies eens proberen? Of wil je onze groene smoothie met appel eens proberen? bekijk dan onze groene smoothies recepten.

Ontbijt smoothies

Makkelijk, snel, licht op de maag en gezond deze ontbijt smoothie

 Aardbeien smoothies

Zelf smoothies maken

De lekkerste en gezondste smoothies zijn eenvoudig zelf thuis te maken. Wil jij weten hoe? Maak dan gebruik van onze onderstaande recepten.