buikspieren-trainen-youtubeBuikspieroefeningen op Youtube

Veel mensen sporten thuis en met name de buikspieren trainen is enorm populair. We krijgen hier dan ook regelmatig vragen over. Dit is natuurlijk niet zo gek, een platte buik en kilo’s afvallen iets wat veel mensen willen.

Daarnaast zijn je buikspieren eenvoudig thuis te trainen. Dure en grote apparaten zijn niet nodig en in veel gevallen heb je zelfs helemaal geen fitnessapparatuur nodig.

Waarom een buikspieroefeningen op Youtube kanaal?

Dat mensen thuis is natuurlijk een prima streven. Het nadeel hieraan is wel dat je zonder fitnessbegeleiding en of kennis het risico loopt om verkeert te trainen.

De kans op blessures en overbelasting van de spieren is voor deze groep thuis sportende mensen vele malen groter. Zo is een goede lichaamshouding en ademhaling essentieel bij blessurepreventie. Overigens geldt dit ook voor juiste inspannings- en rustverhouding. Daarnaast zorgt de juiste techniek, houding en inspanning ervoor dat je veel meer rendement haalt uit je oefeningen.

Door het opzetten van ons buikspieroefeningen Youtube kanaal willen wij deze mensen inzichtelijk maken hoe je een aantal buikspieren voor thuis in zijn werk. Daarnaast vind je op onze site voor elke oefeningen een heldere uitleg  om zo efficient en veilig mogelijk je buikspieren te trainen.

Ben je net begonnen met trainen? Bekijk dan onze Youtube buikspieroefeningen voor beginners en zet de eerste stap richting die platte buik.

Snel aan de slag,  klik op één van onderstaande linkjes en bekijk de video..