tips-om-af-te-vallenTips om af te vallen

Op deze pagina vind je een verzameling van tips die je een zetje in de goede richting zullen geven wanneer je bezig bent met afvallen.

Het voordeel van deze tips is dat je leert afvallen in kleine stapjes.

Zo staan er op deze pagina laatste nieuwtjes op het gebied van afvallen. Ontdek allerlei leuke, verrassende en handige tips van onze experts.

Van simpele tips om af te vallen op je buik of benen tot interessante tips bij het afvallen voor kind of ouderen.

Tips tegen emotie eten

Onze eerste tip die je helpt met afvallen gaat over hoe je emotie eten de baas kunt worden. Wij zien namelijk in de praktijk dat emotie eten en eetbuien vaak hand in hand gaan met overgewicht. Heb jij het vermoeden dan emotie eten bij jou ook een rol speelt? Dan raden wij aan om onze tips tegen emotie eten te bekijken.

Tips beginnen met afvallen

Ben je net begonnen met afvallen? Verdiep je dan eerst in het onderwerp afvallen. Door leren af te vallen lukt het je ook op de lange termijn gezonder te gaan leven. Je leert namelijk je eetpatroon positief te beinvloeden.

 Waarom het belangrijk is om met mes en vork te eten

Een misschien wat onverwachte tip maar het is wel degelijk belangrijk om bestek te eten wanneer je wilt afvallen. Meer weten? Lees dan ons artikel waarom het belangrijk is om met mes en vork te eten.