afvallen buikAfvallen buik

Iedereen die ooit weleens een serieuze poging heeft ondernomen om af te vallen en weet dat het niet altijd even makkelijk is. Zeker afvallen rondom je buik, heupen en benen kan best lastig zijn.

Toch zijn er een aantal tips die je helpen met afvallen. Zo zijn eiwitrijke diëten vaak effectief. Ook is het zinvol om naar je calorie inname te kijken. Misschien neem je regelmatig ongezonde tussendoortjes die je eigenlijk best makkelijk kunt laten staan.

Uiteraard is gezonder bewegen ook vaak een middel om meer rondom je buik af te vallen. Je kunt dan het beste kiezen voor cardio oefeningen die zorgen voor extra vet verbranding gecombineerd met krachtoefeningen.

Afvallen buik oefeningen

Buikspieroefeningen zijn krachtoefeningen die de spieren rondom jou buik verstevigen.  Tenminste wanneer je deze regelmatig doet.

Natuurlijk is  het bijna niet mogelijk om iedere dag buikspieroefeningen te doen. Kies daarom een aantal dagen uit en een bepaald moment van de dag waarop jij het beste je oefeningen kan doen. Bijvoorbeeld maandag, woensdag en vrijdag, voordat je naar bed gaat. Lukt het niet elke dag? Pak het dan gewoon de volgende dag weer op!

Kies vooral oefeningen die leuk zijn, of zet een lekker muziekje op, dat kan stimuleren!

Let wel op je gaat je buikspieren pas zien, als het vet weg is, van alleen buikspieroefeningen wordt je dus niet slanker, maar wel strakker.

Wil jij aan de slag en je buikspieren trainen? Bekijk dan onze buikspieroefeningen hier.

 Wil je naast je buikspieren ook aan je conditie werken en zoek jij een verfrissende workout waarmee je de nodige calorieen verbrandt? Start dan met trampoline springen.

Ondanks dat deze methode van afvallen nog vrij nieuw is kunnen we al wel vast concluderen dat deze manier van trainen snel en verassend goede resultaten oplevert.  Afvallen en trampoline springen is daarom een echte aanrader.